Hatodik napja zajlik a nyomozás Caracalon: újabb mobiltelefont találtak

A nyomozók találtak még egy mobiltelefont – immár a negyediket –, amelyről Gheorghe Dincă a Luiza Melencu családját hívta a lány eltűnését követően, jelentette be szerdán Tonel Pop ügyvéd.

„A számítógépszakértők elemzéseket végeznek a helyszínen. Találtak még egy telefont, amely a Dincáé, most elemzik az adatait. Ez már a negyedik telefon. Ezt a telefont és kártyát használta Dincă, amikor felhívta a Luiza családját. A telefont egy családnál találták meg a hatóságok” – nyilatkozta Tonel Pop, a Luiza családjának az ügyvédje.

Hozzátette, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) informatikusai csütörtökön végzik el a szakértői vizsgálatot a korábban a Gheorghe Dincă házában talált három telefonon, laptopon és fényképezőgépen. „Megérkezett az Alexandra telefonja is, amelyet eddig csak a biológiai bizonyítékok miatt vizsgáltak meg. Most azt is megvizsgálják az informatikusok” – szögezte még le Pop.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy további csontdarabokat is találtak, ezek közül néhány emberi eredetű.

A DIICOT ügyészei és a rendőrség kriminológusai szerdán, immár hatodik napja, folytatják a helyszíni vizsgálatokat Gheorghe Dincă caracali lakhelyén, aki beismerte, hogy meggyilkolta Alexandra Măceşanut és Luiza Melencut.

(Címlapfotó forrása: Inquam Photos / Bogdan Danescu)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?