Orvosi és művészi szolgálati lakásokat lehet megpályázni Szatmárnémetiben

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet szatmárnémeti családorvosok, más szakorvosok, gyógyszerészek, valamint művészeti területen dolgozó fiatalok számára hét szolgálati lakás elfoglalására októberi beköltözéssel. A lakhatási támogatás két évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A lakóknak e két év alatt csak a rezsiköltségeiket kell állniuk.

Hat lakás a Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások épületében található, amely 2017-ben épült az Eugen Ionesco utcában a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Az ingatlan három kétszobás (69m²) és három egyszobás (39m²) összkomfortos lakással rendelkezik. Valamennyi lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt. Az épület kertje ideális fiatal családosok számára, zöldövezettel, kis játszótérrel, kerti sütővel, filagóriával, parkolóhelyekkel szolgálja a lakók kényelmét.

A hetedik meghirdetett lakás a szatmárnémeti Cloșca sugárúton található. A kétszobás tömbházlakás szintén két évre pályázható, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. Pályázati határidő: 2019. augusztus 30.

A részletes pályázati felhívás itt olvasható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?