Hamarosan kezdődnek a Szociológus Napok Kolozsváron

Kilencedik alkalommal tartják meg Kolozsváron április 15-17. között Szociológus Napokat. Neves előadók tartanak ismét érdekes előadásokat.

A Szociológus Napok a BBTE Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézet és a Max Weber Szakkollégium háromnapos rendezvénye, amelyet a kar diákjai és oktatói szerveznek meg, idén a KAB Szociológia és Demográfia Szakbizottságával és a Romániai Magyar Doktoranduszok és Fiatal Kutatók Szövetségével (RODOSZ) társszervezésben.

A szervezők közlése szerint a rendezvény olyan tevékenységeket, előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket tartalmaz, melyekkel formális egyetemi keretek között nem találkozhatunk. Főként aktuális és közéleti, szociológiailag megközelíthető, témákat feldolgozva, erdélyi és külföldi, elismert szakemberek hozzájárulásával.

A Szociológus Napok célja továbbá a szociológiai nézőpont széleskörű megismertetése, illetve a szociológus szakma népszerűsítése. A rendezvény célcsoportja a Kolozsváron élő fiatalok, a kar és más társadalomtudományi szakok hallgatói, valamint az adott témák iránt érdeklődő személyek.

A Szociológus Napok részletes programját itt böngészheti.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?