Bolondját járatják a csíkszeredai garázstulajdonosokkal

Egy önkormányzati határozat felfüggesztését hirdető falragaszok jelentek meg Csíkszeredában. Valószínűleg néhány tréfás kedvű góbé gyártotta az eredeti hirdetményekhez hasonló önkormányzati fejléces kiírásokat.

Az elmúlt év szeptemberében fogadta el a csíkszeredai önkormányzat azt a határozatot, melynek értelmében 2019. április 30-áig le kell bontani a városban építési engedély nélkül, közterületre épített lemezgarázsokat. A városháza a létesítmények oldalára ragasztott hirdetmények útján is tájékoztatta a garázsok tulajdonosait a döntésről. Az elmúlt hétvégén a város több pontján olyan papírlapok jelentek meg a garázsokon, amelyek szerint az önkormányzat határozatlan időre felfüggeszti a garázsok lebontását előíró határozat végrehajtását.

A csíkszeredai városháza városgazdálkodási osztályán érdeklődésünkre arról tájékoztattak, hogy csupán áprilisi tréfáról lehet szó, kiragasztói valószínűleg viccnek szánták az álhirdetményeket. A városházán elmondták: az önkormányzat részéről nem hoztak semmilyen, az eredeti határozattal ellentétes tartalmú döntést. Érvényes tehát a határozat: a hónap végéig le kell bontani a közel 1300, javarészt közterületre épített lemezgarázst.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?