Dragneának súlyos gerincproblémái vannak, nagy fájdalmakkal küzd

Az orvosai megtiltották Liviu Dragnea PSD-elnöknek, hogy elutazzon a fővárosból, noha a párt Brassó megyei szervezetének tisztújító ülésére és más rendezvényekre is hivatalos volt - közölte vasárnap Codrin Ştefănescu, a párt főtitkára. 

A Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Liviu Dragnea telefonon közölte vele, hogy súlyos gerincfájdalmai vannak, de állapotától függetlenül hétfőn részt fog venni a politikai alakulat Országos Végrehajtó Bizottságának ülésén, ahol véglegesítik a PSD európai parlamenti jelöltlistáját - mondta Brassóban Codrin Ştefănescu. 

A pártfőtitkár szerint Liviu Dragnea különféle gyógymódokkal próbál meg talpon maradni a választási kampány és az EP-választások lejártáig, utána műtétnek veti alá magát. "Beszéltem vele reggel is telefonon, nagy gerincfájdalmai vannak, és az orvosai nem engedték, hogy útnak induljon, főleg nem autóval. (...) Hétfőn akárhogyan is érzi magát, részt fog venni a végrehajtó bizottsági ülésen, mert nagyon fontos, hogy meglegyen a jelöltlista. Megállapodunk a sorrendben és az ülés végén nyilvánosságra hozzuk a listát" - tette hozzá Codrin Ştefănescu. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?