Üszkösödő mellbimbó: jelentkezett az álsebész egyik áldozata

A több bukaresti magánkórházban műtéteket végző álsebész őrizetbe vétele után derült ki, hogy az érettségivel sem rendelkező olasz férfi kontárkodása egészségkárosodást okozott több páciensének.

Az egyik legnagyobb hazai magánklinika-hálózat vezetője, Dr. Radu Ionescu az Instagram-oldalán számolt be szerdán arról, hogy jelentkezett nála egy nő, aki Matteo Politi kése alá feküdt, és a mellnagyobbító műtét után rémülten tapasztalta, hogy az egyik mellbimbója üszkösödésnek indult.

Az orvos közlése szerint az álsebész maradandó egészségkárosodást okozott a páciensnek. A nőnek legkevesebb egy évet kell várnia, amíg újabb műtétet hajthatnak végre rajta, de nem valószínű, hogy sikerrel jár a mellbimbó rekonstrukciója. Ez esetben tetoválással próbálják majd lefedni a hegeket.

Radu Ionescu szerint az olasz csalónak „legkevesebb egy” áldozatát kezelik most az általa vezetett klinikán. „Ez a szélhámos sokkal nagyobb károkat okozott, mint ahogy a sajtó bemutatja. Több páciensét is megcsonkíthatta a szakszerűtlen műtétjeivel” – írta az orvos.

A klinikán kezelt nő a nevét nem vállalta, de hozzájárult ahhoz, hogy az üszkösödő mellbimbóról készített felvételeket Radu Ionescu nyilvánosságra hozza. A fotókat saját felelősségére itt megtekintheti.

Mint korábban írtuk, Matteo Politit szerda hajnalban szállították le a határrendőrök a román-magyar határon egy Budapest felé tartó vonatról, mert előállítási parancs volt érvényben ellene. A férfit szerda este Bukarestbe vitték rendőrségi kihallgatásra. Az ügy további részleteiről itt olvashat.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?