Legyél te is angyal – ismét teljesítheti rászoruló kisgyerekek kívánságait!

További 21 rászoruló kisgyerek írta meg levélben a Maszolnak, hogy mit szeretne karácsonyra, és mi újra megkérjük az olvasóinkat, hogy legyenek angyalok, és teljesítsék kívánságaikat.

Kedden portálunk Hargita Megye Gyermekvédelmi és Szociális Vezérigazgatóságával együttműködésben jótékonysági akciót hirdetett. Arra kértük olvasóinkat, hogy egy-egy kívánság valóra váltásával tegyék szebbé Székelykeresztúron és környékén, család típusú otthonban nevelkedő gyermekek karácsonyát. Felhívásunkra válaszolva alig néhány óra alatt rengeteg olvasónk jelentkezett angyalnak, és nekik köszönhetően 21 rászoruló kisgyerek kívánsága teljesülni fog.

Jótékonysági akciónkat folytatjuk: további 21 kisgyerek angyalnak írt levele érkezett meg a szerkesztőségünkbe, akik szintén Székelykeresztúron és környékén nevelkedő állami gondozottak. Ismét felkérjük olvasóinkat, hogy angyalkodjanak. A levelekből kiderül, hogy nem nehéz örömet szerezni nekik, hiszen többek között labdára, kisautóra, sajtos chipsre, kifestőre, tolltartóra, Barbie babára vágynak.

Ha megvásárolnák egy vagy több gyerek vágyott ajándékát, jelezzék szándékukat cikkünk alján, Facebook-kommentben, majd december 18-ig hozzák be a meglepetéseket szerkesztőségünkbe (Kolozsvár, Sólyom utca 24/A) vagy vigyék a Hargita Megyei Tanács iktatójába (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, iktató), mi pedig gondoskodunk arról, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek a karácsonyfa alá. A csomagra kérjük írják rá a gyerek nevét, illetve életkorát, osztályát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?