50 év fölöttiek jelentkezését várják az Ezüst Akadémia Oktatási Programra

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara idén is meghirdette az Ezüst Akadémia Oktatási Programot. A nagy népszerűségnek örvendő képzéssorozatot idén is az 50 év fölöttiek számára szervezik. A 14 előadásból álló programra szeptember 24. és 28. között lehet jelentkezni.   

Ebben az évben 600 résztvevőt tudnak fogadni a szervezők. Az előző kiadásokhoz képest idén már nem az egyetem épületében tartják az előadásokat, hanem a Szakszervezetek Művelődési Házában. Az Ezüst Akadémia Okatási Program program célja, hogy olyan előadásokat tekintsenek meg az 50 év fölötti résztvevők, amelyeknek témája figyelemfelkeltő, és hasznos tanácsokkal is ellátja őket. Hazai és külföldi előadók is ellátogatnak majd az akadémiára, a programról itt lehet bővebben olvasni.  

Az Ezüst Akadémia október 10-től veszi kezdetét, többnyire minden második hét szerdáján tartanak a meghívott szakemberek egy-egy hatvan perces előadást, amelynek végén lehetőség lesz a kérdezésre, a téma megvitatására. Az előadássorozaton való részvétel ingyenes, az előadások 70 százalékán elvárt a jelenlét.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet szeptember 24-től legkésőbb 28-ig, a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának portaszolgálatánál személyesen vagy elektronikus módon a www.csik.sapientia.ro oldalon. További információkért a csikiadel@sapientia.ro e-mail címen vagy a 0266-314657-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Az esemény támogatója Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

Kimaradt?