„Ölelőszoba” várja klienseit az Egyesült Államokban


-A A+

Különös vállalkozásba fogott egy fiatal amerikai lány: abból próbál megélni, hogy átöleli, dédelgeti, babusgatja klienseit, akik kedvességéért szerény összeget fizetnek.

A 29 éves Jacqueline Samuel nem örömlányként ajánlja magát (bár, amit kínál, sokaknak örömet szerez), nem szexuális érintkezésről van szó, nem szeretkezésről – inkább szeretgetésről.

olelesleles

Az embereknek szükségük van egy-egy ölelésre, simogatásra, sokaknak azonban nincs, aki ezt megadja, pedig az érintésnek gyógyereje lehet, úgy tartják. Mégis most először gondolt arra egy merész fiatal lány, hogy ezzel akár pénzt is lehet keresni. Egy hónapja „üzemel" már az „ölelésgyár" The Snuggery néven (két szó összetételéből ered: to snuggle – odabújik, factory – gyár) , és a kliensek sem maradtak el.

„Szeretek ölelni, szeretem, ha valakit a karjaim közt tarthatok és babusgathatom, úgy gondoltam, ez egy olyan dolog, amit tudnék csinálni. Sokaknak nem tetszett az ötlet eleinte, ezért azt terveztem, hogy rövidtávon próbálkozom, szerény összegért" – magyarázta a vállalkozó az amerikai sajtónak. Azóta Jacqueline Samuel szerepelt már a CNN és a Fox News műsorán is, eredeti ötletére sokan felkapták fejüket, már rajongói is vannak.

jackline

Néhány évvel ezelőtt árult már a fiatal lány ölelést az utcán: 1 dollárért adta darabját. Nem keresett rosszul az üzlettel: naponta szerzett 80 dollárt. Mostani vállalkozásához nyitott egy „ölelőszobát" is, ahol 45 perc 50 dollár, egy óra 60 dollár és 90 perc babusgatás 90 dollárba kerül.

Mindeközben Jacqueline elvégzett egy kurzust, ahol a professzionális ölelésről tanult, elsajátított több mint 100 babusgatási formát – a vendégek azonban leggyakrabban csak egyszerű, klasszikus öleléseket kérnek, például a kanál(/kifli)-pozíciót. {loadposition OTP}

„Eddig nem jelentkezett még egyetlen nő sem, a klienseim mind férfiak. Többségük tiszteletben tartja a határokat, persze voltak néhányan, akik többet szerettek volna" – árulta el Jacqueline, aki jó úton van, hogy szociális asszisztensként magiszteri diplomát szerezzen. Az „ölelőszobában" ugyan senki nincs az ölelkezőkön kívül, a házban pár ember készenlétben áll arra az esetre, ha valami probléma adódna.

HIRDETÉSKapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X