Újra apuka lett Tőkés László EP-képviselő


-A A+

Ismét apa lett Tőkés László. Az európai parlamenti képviselő környezetéből származó információnk szerint a felesége, Lévay Tünde múlt hétvégén szült Budapesten. A 62 éves lelkész-politikus negyedik gyermeke fiú.

Értesülésünket megerősítette Nemes Csaba, Tőkés László budapesti irodavezetője is. Tájékoztatása szerint a kisfiút Apornak hívják. "Az anyuka és a kisbaba is jól vannak" – jelentette ki a maszol.ro-nak. A gyermek születésének híre egyébként már Nagyváradra is eljutott: többen gratuláltak az apukának a Partiumi Keresztény Egyetem hétvégi Sportbálján, amelynek Tőkés volt a fővédnöke.

Tőkés Lászlónak előző házasságából három felnőtt gyermeke, két fia és egy lánya van. Új felesége, Lévay Tünde a hétvégén született fia mellett két kiskorú gyermek, egy fiú és egy lány édesanyja.

Mint ismert, a maszol.ro elsőként számolt be arról, hogy Tőkés László tavaly december 28-án, a magyarországi Monor melletti Gomba községben nősült újra. Felesége, a barcasági származású Lévay Tünde a helyi iskola zenetanára.

Lapunk számolt be elsőként arról is, hogy az EP-képviselő apai örömök elé néz. Értesüléseink szerint Lévay Tünde nyolc hónapos terhesen "állt az oltár elé”.
EZT OLVASTA MÁR?

X