Száj(t)tátó

 • Napokon belül nyilvánosan felcsendülnek Antal Timi új dalai

  Az X-Faktor 2012-es évadának legjobb női hangja, Antal Timi Így kellesz című kislemeze március 18-ára várható, a rajta szereplő négy dal két hétig exkluzívan a Deezeren lesz meghallgatható streaming formájában.
 • Nacsa Olivér mégis válik

  Alig több mint egy év házasság után beadta a válókeresetet Nacsa Olivér és felesége, Kiss Zsuzsa. A humorista szerda este, Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt kapcsolatuk tönkrementeléről.
 • A Dal versenyzői is megpróbálják: Maradj talpon!

  A 20:15-kor kezdődő Maradj talpon! kvízműsorban vasárnap az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának versenyzőit faggatja Gundel Takács Gábor. A Dal tizenegy énekese áll be a körbe.
 • Búcsúzik a Google Reader

  Három hónap múlva, július elsejétől megszűnik a Google RRS-Olvasója néven is ismert Google Reader. A hivatalos magyarázat szerint azért, mert a felhasználók száma egyre csökken.
 • A kokárda elszabott színei

  Kevesen tudják, hogy a ma leginkább elterjedt kokárda bizony egyáltalán nem szabályos, mivel a színek sorrendje nem megfelelő.
 • Petőfi és Kossuth Facebook-üzenetei március idusán

  Mit posztoltak volna saját Facebook-oldalukon, illetve kinek küldtek volna és milyen üzenetet az 1848. március 15-i események főszereplői, ha így kommunikáltak volna akkoriban – erre mutat fel frappánsan elképzelt variánsokat „az északi félteke legjobb történelmi legendákat aláaknázó oldalának Facebook-felülete”, a Tényleg?!.
 • Nem ez az első havas március 15-e

  1962. március 15-én is hóviharral kezdődött a reggel, délelőtt -5 fokot mértek, országszerte gondot okozott a heves szél és sűrű havazás – derül ki az Esti Hírlap politikai napilap aznapi számának címoldaláról.
 • Valóban a Titanic hegedűsének hangszere hevert a padláson

  Egy angliai ház padlásán megtalálták és azonosították a Titanic karmesterének rózsafa hegedűjét. Wallace Hartley egészen addig játszott a hangszeren, amíg a hajó végleg hullámsírba nem merült. Tíz nappal később előkerült holttestéhez rögzítve találtak rá a hegedűre.
 • Átadták Japán leggyorsabb vonatát

  Átadták az utasoknak Japán eddigi leggyorsabb vonatát szombaton, a Sinkanszen legújabb típusa óránkénti  320 kilométeres végsebességre képes.
 • Aranyérmet nyert az Unicum a párlatok világversenyén

  Aranyérmet nyert az Unicum és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award nevűn - közölte szombat este a Zwack Unicum Nyrt. A jubileumi, tízéves - idén minden eddiginél nagyobb érdeklődésnek örvendő - klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból 430 minőségi mintát kóstolt.
 • Zuckerberg, a Facebook „atyja” a világ legjobb főnöke

  Az egyik legnagyobb amerikai álláspiaci weboldal, a Glassdoor közzétette idei felmérését a világ legjobb főnökeiről. Több mint 500 ezer, jellemzően multicégnél dolgozó alkalmazott töltötte ki a portál anonim kérdőívét arról, mennyire elégedettek a cégük legfelső vezetésével, illetve konkrétan a vezérigazgató ténykedésével. Az első helyet a Facebook-vezér Mark Zuckerberg érte el.
 • Nem fél visszatérni a színházba a megtámadott igazgató

  Szergej Filin, a moszkvai Nagyszínház balett-társulatának művészeti igazgatója,aki élete végéig viselni fogja arcán a január 17-i savas támadás nyomait és talán sosem nyeri vissza látását a jobb szemére, nem fél visszatérni munkahelyére.
 • Katalin hercegnő fiúval ajándékozná meg Vilmost

  Katalin hercegnő nem tudja, hogy fia lesz-e vagy leánya, de a maga részéről jobban örülne egy fiúnak - ezt a majdani brit uralkodó, Vilmos herceg várandós hitvese személyesen közölte egy vasárnapi ceremónián. A hercegi házaspár az írek védőszentje, Szent Patrick napja alkalmából látogatott el az Ír Gárda első zászlóaljának angliai laktanyájába, és megtekintette az egység ünnepi parádéját.
 • Nyugdíjba készül Gundel Takács Gábor

  A népszerű műsorvezető nem szeretné, ha ő lenne a stáb legöregebb tagja, ezért fontolgatja, hogy még nyugdíjkorhatár előtt visszavonul. Gundel Takács Gábor már terveket szövöget nyugdíjas éveire.
 • Vasárnap Polyák Lilla lett a győztes a „dalosok” közt

  Az Eurovíziós Dalverseny magyar válogatójának, A Dalnak versenyzői vasárnap este a Maradj talpon! kvízműsor különkiadásában mérték össze tudásukat. Aki nem zuhant alá, és ezáltal klipforgatást nyert: Polyák Lilla.
 • Benzingőzfüggő orosz medvék

  Kerozin- és benzingőzfüggővé vált több medve Oroszországban: az állatok előszeretettel lélegzik be mélyen az üzemanyag szagát, hogy azután bódultan heverésszenek.
 • Gyerekeknek indítanak tévés zenei tehetséggondozást

  Az ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. Nem lesz kiesés, durva kritika, a kiválasztott gyerekek egy osztályként együtt maradnak az adások során.
 • Értékes szemétért cserébe vásárlási utalványt ajánl a Cora

  Elektronikai hulladék és kidobandó háztartási gépek számára speciális gyűjtőszerkezeteket helyeznek el a Cora üzletlánc bevásárlóközpontjaiban, ezek használóit pedig vásárlási utalvánnyal ajándékozzák meg.
 • Mátyás király portréja díszíti az idei csíksomlyói zarándokvonatot

  Az 555 éve királlyá választott Hunyadi Mátyás képmása díszíti az idei Csíksomlyó expressz és Székely gyors zarándokvonatot, a szerelvény hatodszor visz majd zarándokokat a csíksomlyói pünkösdi búcsúra – jelentették be a vonatút szervezői.
 • Balázs-show lesz az X-Faktorból

  Mégsem Stohl András vezeti az ősszel kezdődő legújabb X-Faktor vetélkedőt az RTL Klubon. A produkció a színész régi ellenlábasát, Sebestyén Balázst bízta meg a feladattal - a Blikk információi szerint.