Feladta magát egy férfi, aki bement egy iskola női mosdójába


-A A+

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki körözés alatt állt, mert szerdán bement a temesvári Ion Vidu zeneiskola női mosdójába. A 29 éves gyanúsított csütörtökön jelentkezett a rendőrségen.

A temesvári rendőrséget szerdán délelőtt 11 órakor értesítette az iskolaigazgató, hogy illetéktelen személy lépett az oktatási intézmény területére, miután egy első osztályos kislány közölte a tanítónővel, hogy a lányvécében találkozott egy férfival. Aura Danielescu Temes megyei főtanfelügyelő tájékoztatása szerint az idegen férfi egy olyan mellékbejáraton jutott be az iskolába, amely azért volt nyitva, hogy építőmunkások építőanyagot tudjanak behordani.

A férfi előbb két negyedikes kislánnyal találkozott, és kérte, hogy irányítsák el egy bizonyos teremhez, de a lányok nem értették, és visszamentek saját osztálytermükbe. Később azonban az első osztály tanítónője jelentette az igazgatóságon, hogy egyik tanítványa kikérezett a vécére, ahol szembetalálta magát az idegennel. Az igazgató azonnal kihívta a rendőrséget - idézte fel a tanfelügyelő.

A rendőrség kihallgatja a férfit.
EZT OLVASTA MÁR?

X