Szomorú szombat délelőtt az Arad megyei utakon


-A A+Három baleset is történt szombaton a reggeli és a délelőtti órákban Arad megyében, szerencsére egyik sem volt halálos kimenetelű.

Időrendi sorrendben Lippa külterületén történt az első ütközés, reggel háromnegyed kilenckor: egy mezőgazdasági útról kikanyarodó teherautó 33 éves sofőrje nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak, amelyet egy 42 éves aradi férfi vezetett, és összeütköztek. A kisautó eleje felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a vétlen járművezető két utasa – egy 62 és egy 70 éves férfi – könnyebb sérüléseket szenvedett.

Délelőtt fél tízkor a nagylaki autópálya-határátkelő belépő oldali kamionos sávjában egy 50 éves Brassó megyei illetőségű sofőr manőverezett a nyerges vontatójával, amikor is súlyosan megsebesített egy gyalogost, aki leszállt egy várakozó mikrobuszból, és nem tudni, mi okból, az utánfutó mellett tartózkodott. A 49 éves, ugyancsak brassói férfi súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Délben a megyeszékhely melletti Öthalmon egy 43 éves ópálosi férfi a személygépkocsijával nem tartotta be a biztonságos haladási távolságot, összeütközött egy másik autóval, amit egy 47 éves lippai férfi vezetett, s nekilökte egy harmadik járműnek (amelyiknek a vezetője egy 54 éves Szeben megyei illető volt). A lippai autóban utasként ülő 39 éves nő könnyebben megsérült.

Az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egyik esetben sem voltak ittasak a gépjárművezetők. Mindhárom ügyben gondatlanságból okozott testi sértés gyanújával folytatnak vizsgálatot.

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X