Élőben közvetítette öngyilkosságát egy román fiatal


-A A+

Életét vesztette egy 22 éves román fiatalember, miután 170 km/órás sebességgel haladó autójával belerohant egy kamionba hétfőn, Németországban - számolt be az Antena 1 híradója. 

Az áldozat szerelmi bánat miatt vetett véget az életének. Erre abból a Facebook-videóból lehetett következtetni, amit ő maga élőben közvetített, miközben az autót vezette. 

Az élő bejelentkezésben a fiú közölte: három éves kapcsolatuk után a barátnője egy másik fiú miatt aznap elhagyta. A szerelmi bánatban szenvedő fiatal a videóban elbúcsúzott a szüleitől: „Anya, apa, csak annyi akarok mondani, hogy szeretlek titeket, jobban, mint bármit ezen a világon”.

Ezután a fiatal sofőr rátaposott a gázpedálra, és a 170 km/órás sebességgel haladó autójával belerohant egy kamionba. Az ütközés után az elő bejelentkezés még egy ideig folytatódott, a háttérben hallani lehetett, hogy sokan siettek a fiú segítségére. A helyszínre érkező orvosok még életben találták, de másnap a kórházban elhunyt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen magyarul hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre. 
HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X