FRISSÍTVE – Megtalálták az eltűnt francia siklóernyőst


-A A+

Több tucat tűzoltó, csendőr, rendőr, hegyimentő és civil keresi azt a francia silóernyőst, aki vasárnap délután tűnt el, miközben Brassó térségéből a háromszéki Kommandó irányába repült - közölte Facebook-oldalán a Kovászna Megyei Sürgősségi Felügyelőség (ISU). FRISSÍTÉS: Egy Vrancea megyei panzióban bukkantak a nyomára.

A bejegyzés szerint az ISU-t vasárnap este 21 óra 30 perckor értesítették az esetről. A siklóernyőst utoljára 15 óra 30 perc körül látták Papolc és Csomakőrös között.  A keresés hajnal öt óráig eredménytelen volt, reggel héttől folytatják az akciót. A keresésben mintegy hetven személy vesz részt, a Kovászna és Brassó megyei ISU tagjai, de több rendőr, csendőr, hegyimentő, katona és civil személy is. 

 


FRISSÍTÉS: Egy greşui (Vrancea megye) panzióban bukkantak nyomára annak az eltűntnek hitt francia siklóernyősnek, akit több tucat tűzoltó, csendőr, rendőr, hegyimentő és civil keresett az éjszaka és hétfő délelőtt - közölte Facebook-oldalán a Kovászna Megyei Sürgősségi Felügyelőség (ISU). A helyszínre érkező kézdivásárhelyi mentőcsapat elsősegélyben részesítette a nyakkörnyéki fájdalmakra panaszkodó férfit, majd a foksányi kórházba szállították. 

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X