Videokampány ByeAlex dalának fordítására


-A A+„ByeAlex magyarul fogja előadni Kedvesem című dalát Malmőben. Ennek ellenére azt szeretnénk, hogy a dal üzenete és szövege minél több néző szívét érinthesse meg, ezért videokampányt hirdetünk" – közölte a Eurovision Hungary és a CLS Music az MTI-vel.

ByeAlex (Márta Alex) Kedvesem című dalával március elején győzött az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal című televíziós showműsorban a köztévén. A ByeAlex és Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker" által jegyzett dalt már mintegy egymillióan látták a YouTube videomegosztón.byealex

A hétfőn indított kampány felhívása a YouTube-on tekinthető meg, itt megtalálható ByeAlex dalának hivatalos angol nyelvű szövege is (ez Johnny K. Palmer fordítása, a cím: One 4 Me), amely alapján a világ bármely pontján el lehet készíteni a saját nyelvű dalfordítást. Az elkészült videókat a facebook.com/eurovisionhungary oldalra lehet felposztolni, ezeket folyamatosan osztják meg a közönséggel.

A menedzsment tájékoztatása szerint ByeAlex versenydala a kampány idején ingyenesen letölthető a cls.hu/keepcalmandbyealex oldalról.

Az Eurovíziós Dalfesztivál május 14. és 18. között lesz a svédországi városban. Idén 39 ország vesz részt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által szervezett versenyen, a Kedvesem a második elődöntőben, május 16-án hangzik el 12-es sorszámmal.

HIRDETÉSKapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X