FRISSÍTVE - Magyarországi autó balesetezett Kőhalomnál: meghalt egy 3 éves kislány

FRISSÍTVE - Magyarországi autó balesetezett Kőhalomnál: meghalt egy 3 éves kislány


-A A+

FRISSÍTVE: Egy 3 éves kislány életét vesztette, egy 8 hónapos gyermek pedig életveszélyesen megsérült egy Brassó megyében péntek reggel történt autóbalesetben.

A hírtelevíziók beszámolói szerint egy magyar rendszámú gépkocsi felborult és egy patakba zuhant Kőhalom segesvári kijáratánál. Az autóban egy négytagú család utazott: egy házaspár és két gyerekük. A baleset helyszínéhez kihívtak egy mentőhelikoptert.

A katasztrófavédelem helyszínre kiérkezett munkatársai egy nőt és egy kétéves gyermeket emeltek ki a roncsok közül, mindkettejüket súlyos állapotban. A 3 éves kislányra az autó elmozdításakor leltek rá, rajta azonban már nem tudtak segíteni a mentősök. Az édesapát egy más eset helyszínére tartó csendőri egység részesítette elsősegélyben a mentősök kiérkezéséig. 

A súlyos állapotban levő 8 hónapos gyermeket mentőhelikopterrel a marosvásárhelyi kórházba szállítják, a szülőket a brassói sürgősségi kórházba viszik. A katasztrófavédelem illetékesei szerint egyik felnőtt sincs eszméleténél. 

A Brassó megyei rendőrség szóvivője, Alina Maria Ivan közlése szerint a Segesvár irányából Brassó felé tartó jármű a DN13-as jelzésű út 67-es kilométerszelvényénél eddig ismeretlen körülmények között lesodródott a sávjáról, a menetirány szerinti jobboldali szalagkorlátnak ütközött, majd a menetirány szerint  bal oldalon lévő patakmederbe zuhant.

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X