Ismét lezuhant egy autó egy aradi felüljáróról


-A A+Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett egy aradi gépkocsivezető, akinek péntek reggel lezuhant az autója a mikelakai felüljáróról, ugyanis a sofőr – csodával határos módon – sértetlenül megúszta a kaszkadőrjelenetet.

A szemtanúk szerint a férfi – aki egyedül ül az autójában – túl gyorsan vezetett, ezért veszítette el az uralmát a BMW felett, s a korlátot átszakítva a villamos sín mellé esett. Az autó totálkáros lett.

Tavaly október végén ugyanarról a felüljáróról, amely a keleti városnegyeddel, Mikelakával köti össze a Hegyalja térről kivezető főutat, esett a mélybe szintén egy BMW, de annak vezetője és utasa - egy 24 és egy 21 éves fiatalember - szörnyethalt.

A felüljárón, amelyen egy kanyar is ível és egy oldalsó felhajtó is keresztezi, az úttest és a járda közé úgynevezett kicsúszásgátló akadályokat építettek, de a helyi román sajtó arról cikkezett már korábban is, hogy ezek túl alacsonyak és gyengék, ahhoz, hogy megtartsanak egy gépjárművet, sőt a megszólaltatott szakértők szerint inkább a korláton túlra „terelik” a kisodródó autókat.

 

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X