Gólnélküli döntetlennel zárta a szezont a Sepsi OSK

Gólnélküli döntetlent ért el a Sepsi OSK a labdarúgó Liga 1 alsóházi rájátszásának utolsó fordulójában a Bukaresti Dinamo ellen és ezzel bebiztosította 3. helyét a play out tabelláján. Ez a végelszámolásban a 9. pozíciót jelenti a háromszéki gárda számára.

Vakációs hangulatban, alig 300 néző előtt játszották le pénteken délután a Bukaresti Dinamo– Sepsi OSK mérkőzést a labdarúgó Liga 1 alsóházi rájátszásának utolsó fordulójában. Bár az összecsapásnak egyik fél számára sem volt különös tétje - a Dinamo megnyerte az alsóházi rájátszást, a Sepsi OSK megmenekült a kieséstől - a hazai szurkolók gondoskodtak arról, hogy napokig még róluk beszéljen a sajtó. 

Amint azt a gsp.ro sportportál megírta, a dinamós galeri az első félidőben magyarellenes rigmusokat skandált. Nem ez az első alkalom, hogy a fővárosi ultrák „megtalálják” a magyarokat, a Sepsi OSK elleni alapszakaszbeli mérkőzésen történtek miatt az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) 10 ezer lejes bírságot szabott ki a klubra; a rájátszásbeli, immár Sepsiszentgyörgyön megrendezett találkozón egy bukaresti huligán letépett egy magyar zászlót a Székely Légió által elfoglalt szektor kerítéséről és beszaladt vele a pályára. 

Az utolsó fordulóban elért döntetlennel a Sepsi OSK 34-re növelte pontjai számát, és behozhatatlan előnyre tett szert a 30-30 pontos Gaz Metannal és Concordiával szemben, így immár biztos, hogy az alsóházi rájátszás dobogójának 3. fokán zárja a bajnokságot.

Ez a pozíció az összesített tabellán a 9. helyre lesz elég. Mint írtuk, a Liga 1 idei bajnoka a Kolozsvári CFR lett.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

banner_X7Nd4jXU_Maszol-970x250.gif
banner_IeXAwzKh_Maszol-300x250.gif

Kimaradt?