Áll a bál a Sepsi OSK-nál a Dinamo elleni mérkőzés előtt

Sepsiszentgyörgyön visszásságokat szül a Sepsi OSK focicsapat körüli felfokozott figyelem. 

A klub vezetősége belső kivizsgálást végzett és kiderült, hogy megalapozottak azok a szurkolói elégedetlenségek, miszerint a klub egyes dolgozói a keddi pénztárnyitás előtt „pult alatt” nagy mennyiségű jegyet vásároltak fel, vélhetően annak reményében, hogy azt majd drágábban eladják a hétfői Sepsi OSK–Dinamo Bukarest mérkőzés iránt érdeklődőknek.

A szurkolói felháborodást az okozta, hogy kedden sokan már hajnalban sorban álltak a fociklub pénztárai előtt, hogy biztosan kapjanak belépőt a hétfői mérkőzésre. Akik korábban álltak sorba meglepődve értesültek, hogy a jobb lelátást biztosító helyekre nincsenek már jegyek, a később érkezőknek gyanús lett az is, hogy húsz perccel a nyitás után már 2000 jegy elkelt. Kedden 13 órakor pedig közölték, hogy minden jegy elfogyott a 4500 férőhelyes stadionba, így nagyon sokan csalódottan kellett távozzanak.

Több szurkoló a közösségi oldalon rótta fel a Sepsi OSK vezetőségének, hogy nem volt tisztességes a jegyárusítás. A fociklub vezetősége szerdán közleményben tájékoztatott, hogy figyelemmel kísérték a Sepsi OSK–Dinamo Bukarest mérkőzés jegyeladásaival kapcsolatos felháborodást, amelyet alapos, több órán át tartó belső felmérés alapján jogosnak ítéltek. „Ezúton kérünk elnézést mindazoktól, akik nem jutottak belépőhöz, holott hosszú órákon át álltak sorban. Vizsgálatunk során beigazolódott, hogy belső visszaélések történtek a jegyeladások során, amelyeket azonosítottunk, elkövetőiket pedig megfelelő következményekkel sújtjuk. Meghoztuk a megfelelő intézkedéseket, a továbbiakban pedig igyekszünk elkerülni a hasonló, a klub arculatát és szurkolók hangulatát egyaránt romboló hibákat. A közeljövőben igyekszünk kárpótolni hűséges, a klub vezetőségének tudtán kívül hátrányba sodort híveinket” – írja közleményében a Sepsi OSK vezetősége.

A kényelmetlen történet kapcsán állást foglalt a Sepsi OSK főtámogatója, Diószegi László is.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?