Futsal: rászámolt a Csíkszeredai Imperial Wet az ellenfelére

Nagyon egyoldalú meccsen, sima győzelmet aratott a Csíkszeredai Imperial Wet alakulata a teremlabdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a közvetlen rivális Resicabányai Muncitorul ellen. A csíki csapat ezzel a sikerrel épp a resicabányai alakulatot előzte meg a tabellán és jött fel a hatodik helyre.

A győzelem és az ezzel járó három pont megszerzése volt a célja a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának a román bajnokság hatodik játéknapján, amely során vasárnap este a Resicabányai Muncitorul látogatott az Erőss Zsolt Arénába.

A találkozót megelőzően a Resicabánya volt a hatodik a tabellán hat egységgel, míg őket követte a csíki csapat négy ponttal a hetedik helyen. Így mondhatni rangadó volt, hiszen a közvetlen riválisok találkoztak.

A meccs végül nem hozott rangadót. A csíki csapat a negyedik percben megkezdte a gólparádét Birtalan Barna találatával – öt gólig jutott – és a szünetig hétig meg sem állt. A szünetet követően is tükörsima volt a meccs. A csíkiak rengeteg helyzetet kihagytak, de közben egy-egy utat is találat a vendégek hálójába. Az utolsó percekre kiengedett a hazai csapat és így a vendég is eljutottak két kapufáig, egy tizméteresig – kihagyták –, majd a szépítő találatig.

A Szőcs Lóránd edző-játékos által dirigált csíki csapat a következő fordulóban már nem számíthat ilyen könnyű meccsre, hiszen a éremre pályázó Székelyudvarhelyi FK lesz a soros ellenfél. Terítéken lesz tehát a székelyföldi és egyben megyei rangadó.

Eredmény: Csíkszeredai Imperial Wet – Resicabányai Muncitorul 11–1 (7–0)

Gólszerzők: Birtalan Barna (4., 9., 16., 21., 31.), Arama Ovidiu (6.), Pavel Paul Vladut (11.), Tankó Levente (13.), Dobri Norbert (21., 29.), Szőcs László (39.), illetve Budai Nicolae (40.).

A csíki csapat felállítása: Martin Rubio Viktor (Dospinescu Gica) – Dobri Norbert, Birtalan Barna, Szőcs László, Tankó Levente, Pavel Paul Vladut, Szőcs Lóránd, Arama Ovidiu, Kovács Ákos, Balog Zsolt, Kurkó Márk, Tifán Norbert, Sándor Levente.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?