Egervári: feltüzel minket a románok nagyképűsége

Értékelte a Fehéroroszország elleni döntetlent és előrevetítette a Románia elleni vb-selejtezőt a Nemzeti Sportnak adott pénteki interjúban Egervári Sándor, a magyar labdarúgóválogatott szövetségi kapitánya.

Egervári nem tartja sportemberhez méltónak a román labdarúgóliga (LPF) elnöke, Dumitru Dragomir hangzatos nyilatkozatát, amelynek lényege az volt, hogy Victor Piţurcă tanítványainak könnyedén kell győzniük Magyarország ellen. egervari

„Komoly szakember, sportvezető nem tesz ilyen nyilatkozatot. De ha mégis, akkor ezzel csak az ellenfelet tüzeli fel” – fogalmazott a magyar szöbetségi kapitány. Hozzátette: tudja, hogy nem működik minden úgy, ahogy szeretné, van még hová előrelépni a magyar válogatott játékában, azonban a labdarúgók hozzáállására, mentalitására építhet.

„Minden találkozó más, annak nincs értelme, hogy egy felkészülési összecsapást egy világbajnoki selejtezővel hasonlítsunk össze. Csak arra, hogy Románia mit játszott Ausztrália ellen, nem hagyatkozhatunk, a márciusi párharcot úgysem az dönti majd el, hogy hat héttel korábban mi történt” – mondta az nso.hu-nak Egervári Sándor.

Kimaradt?