Liga 1: megvan Vasile Miriuță új csapata

Nem kellett sokat várni az új szezon első edzőváltására a román labdarúgó-élvonalban. A Concordia Chiajna honlapján bejelentették, hogy a távozó Dan Alexa helyére Vasile Miriuță érkezik.

A „sasok” vereséggel kezdték a bajnokságot, az első fordulóban hazai pályán kaptak ki egy góllal a Temesvári ACS Poli csapatától. A lefújás után Alexa azt nyilatkozta, olyan személyek is beavatkoznak a klub dolgaiba, akik egyáltalán nem értenek a focihoz. A 37 éves edzőnek állítólag Mircea Minea polgármesterrel volt konfliktusa.

Az Ilfov megyei klub tájékoztatása szerint Dan Alexa szerződését közös megegyezéssel bontották fel. Alexa mellett a másodedző Constantin Iliétől is elköszöntek a Concordia vezetői.

Szerdától már Vasile Miriuță irányítja az edzéseket a csapatnál. A Kolozsvári CFR-nél mellőzött szakembernek 40 ezer eurós bónuszt ígértek, amit akkor vághat zsebre, ha a Concordia bejut a rájátszásba. A Chiajnát az elmúlt szezonban a kiesés fenyegette, de a nyáron hét új játékos, köztük öt külföldi érkezett.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?