Hárommeccses győzelmi szériánál tart a Sepsi OSK

A csapatkapitány Hadnagy Attila duplájával a Sepsi OSK folytatta kiváló menetelését a román labdarúgó másodosztályban.

A Valentin Sucia által felkészített sepsiszentgyörgyi csapat mindhárom mérkőzését megnyerte a tavaszi idényben, a 24. forduló vasárnapi játéknapján az FC Academica Clinceni pályáján győztek a piros-fehérek.

A Sepsi OSK előnnyel vonult a pihenőre, miután a 42. percben egy ellentámadás végén Hadnagy gurított az üres kapuba. A jelenlegi szezonban a várakozásokon alul teljesítő clinceni-i alakulat a második félidő közepén egyenlített, Marius Coman révén. Hadnagy a 84. percben szerezte második gólját, a középpályán labdát szerző Mame Thiaw volt az előkészítő.

A Sepsi OSK az osztályozót jelentő harmadik helyen áll a Liga 2-ben, amelyet a Juventus București vezet. Második a CS Mioveni vendégeként kétgólos győzelmet arató Aradi UTA.

Román labdarúgó 2. osztály, 24. forduló

  • FC Academica Clinceni–Sepsi OSK 1–2 (0–1)
  • gól: Coman (68.), ill. Hadnagy (42., 84.)
​Korábbi eredmények: CS Afumați–Juventus București 1–3, CSM Râmnicul Vâlcea–Chindia Târgoviște 0–3, Dacia Unirea Brăila–CS Balotești 1–1, Metalul Reșița–Temesvári ASU Poli 0–2, Brassói FC–Unirea Tărguleni 3–0, Nagyváradi Luceafărul–Szatmárnémeti Olimpia 2–2, CS Mioveni–Aradi UTA 0–2.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?