NB1-es klubnál edz Fülöp István

Hamarosan klubot és bajnokságot válthat Fülöp István, az erdélyi labdarúgó a DVTK vezetőivel tárgyalt az elmúlt napokban.

A két fél között egyelőre nem született megállapodás, de amint a klub honlapján közölték, Fülöp hétfőn az FC Botoșani engedélyével Diósgyőrben edzett. Ezt megelőzően orvosi vizsgálaton vett részt a DVTK-nál.

A dvtk.eu kiemeli, hogy a sáromberki játékos hét góljával a román első osztály legeredményesebb támadói közé tartozik. A miskolci klub egy videót is összeállított a Marosvásárhelyen született futballista legszebb megmozdulásairól.

A magyar bajnokság tabelláján kilencedik DVTK január 23. és február 1. között Spanyolországban edzőtáborozik. Szintén a klubhoz kapcsolódó hír, hogy leigazolták az MTK-ban nevelkedett Busai Attilát, a budapesti középpályás kedden írta alá szerződését.

Bognár a Fradié
Bognár István a Diósgyőri VTK csapatától a címvédő Ferencvároshoz igazolt. A fővárosi klub honlapjának beszámolója szerint a 25 éves válogatott kerettag játékos már alá is írta a szerződését, így csatlakozhat új társaihoz. Bognár – akinek édesapja, Bognár György 50-szer szerepelt a nemzeti együttesben – a Ferencváros második téli igazolása Botka Endre után, akit hétfőn szerzett meg a bajnokságban negyedik helyen álló csapat a Budapest Honvédtól – írja az MTI.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?