Fokozott biztonsági intézkedések a kolozsvári kosár-rangadón

Fokozott biztonsági intézkedések előzik meg a román női kosárlabda-bajnokság hatodik fordulójának rangadóját. A címvédő Sepsi SIC és a bajnoki tabella első helyén álló Kolozsvári U péntek délután 18.30-tól mérkőzik meg a Horia Demian Sportcsarnokban.

A kolozsvári mérkőzés biztonságáért felelő őrző-védő cég megnövelte a találkozót felügyelő megbízottjai számát – írja a totalbaschet.ro. A szakportál úgy tudja, a sepsiszentgyörgyi csapatot több mint száz drukker kísérte el Kolozsvárra.

„Ha telt ház lesz, az minket segít. Hozzá vagyunk szokva, ugyanis a hazai mérkőzéseinken rendszerint megtelik a csarnok. Szeretnénk a fair-play szellemében játszani, és azok a szurkolók, akik nem a saját csapatuknak akarnak drukkolni, jobb ha otthon maradnak” – nyilatkozta Rusz István, a Sepsi SIC menedzsere.

A nyáron megerősödött kolozsvári csapat eddig hibátlan a Nemzeti Ligában, Dragan Petricsevics lányai öt győzelmnél járnak az alapszakaszban. A Sepsi SIC mérlege négy győzelem és egy vereség, a zöld-fehérek korábban a CSM Târgoviște otthonában maradtak alul egy rendkívül pontszegény meccsen.

A rangadót élőben közvetíti a kolozsvári székhelyű NCN tévécsatorna.

Kapcsolódók

Kimaradt?