Löke és Lunde Haraldsen is hosszabbított a Győrrel

A Nemzeti Sport információi szerint Heidi Löke és Katrine Lunde Haraldsen is marad a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC-nál: mindkét – nyáron lejáró szerződésű – norvég légiós új megállapodást kötött ugyanis a győriekkel.

A norvég lapok előrevetítették korábban, hogy Heidi Löke és Katrine Lunde Haraldsen idény végén lejáró szerződése ellenére nem tér haza, hanem szerződést hosszabbít Győrben, és az újabb megállapodást még a héten be is jelenthetik az Audi ETO KC vezetői.loke-lunde

A tv2.no norvég portál csütörtöki beszámolója szerint a két klasszis már alá is írta új megállapodását a bajnokcsapattal, és ezt a Nemzeti Sport informátorai is megerősítették.

A héten a Larvikot visszautasító Löke újabb egyéves szerződést kötött az ETO-val, amelyet a megállapodásban foglalt opció szerint még egy évvel meghosszabbítanak, így várhatóan még két évig marad Győrben.

Lunde Haraldsen kétéves kontraktust írt alá a győriekkel.

Nem csak a két norvég játékossal tárgyaltak a győri klubvezetők. Nyáron lejár a szerződése Kovacsics Anikónak, Orbán Adriennek, a brazil Eduarda Amorimnak, a montenegrói Jovanka Radicsevicsnek, a szerb Andrea Lekicsnek és a francia Raphaelle Tervelnek.

A sajtó információi szerint a klub mindegyik felsorolt játékost megtartaná. A nagy kérdés, hogy az erős riválisok mellett mindegyikük maradna-e. Andrea Lekics például Görbicz Anita mellett nem (mindig) tud az igazi posztján, irányítóként játszani, így az ő esetében nem lenne meglepő, ha elgondolkodna a váltáson.

A felsoroltak döntő többségével azonban várhatóan meg fognak egyezni a győri vezetők.

Kimaradt?