A Mainz csak 20 millióért engedné el Szalai Ádámot

A német Bild értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal már a téli átigazolási időszakban ajánlatot tehet a Mainz magyar válogatott támadójáért, Szalai Ádámért. Christian Heidel, a németek klubmenedzsere ugyanakkor elmondta, a télen semmiképpen nem engedik el a futballistát, bár ha valaki 20 millió eurót kínál érte, akkor gondolkodóba eshetnek.szalai

A német lap úgy értesült, az Arsenalnak mindenáron szüksége van egy vérbeli támadóra, Szalai leigazolása pedig akkor kerülhet napirendre, ha az „ágyúsoknak” nem sikerülne szerződtetni első számú célpontjukat, a Barcelonában kevés játéklehetőséghez jutó David Villát.

„A télen biztosan nálunk marad. A világ minden pénzéért sem adjuk el” – fogalmazott Christian Heidel, a Mainz klubmenedzsere.

A Bild szerint azonban ez a megnyilvánulás csak egy taktikai húzás a sportvezetőtől, hiszen a támadó iránt a Wolfsburg és a Borussia Dortmund is érdeklődik, így Heidel ezzel a nyilatkozattal próbálja felstrófolni a játékos vételárát.

A német klub elöljárója a Bild érdeklődésére sokat sejtetően elmondta, „ha valaki idejön és 20 millió eurót kínál…”, míg maga Szalai Ádám mosolyogva konstatálta a német lap értesüléseit: „Nem tudok semmit…”

A 14-szeres magyar válogatott támadót 2015-ig köti szerződése a Mainzhoz.

Kimaradt?