Fotógaléria: gólzápor a csíki jégen

A Brassói Corona Wolves után a Csíkszeredai Sportklubot is megszorongatta Gyergyószentmiklós jégkorongcsapata. Tizenegy gól és csíki siker született a román bajnokság egyetlen hétfői mérkőzésén.

A Progymból a szentpétervári Mikhail Konyajev emelkedett ki négy pontjával (két gól, két assziszt), de gólt szerzett az edző-játékos Roman Kosztromin, az ukrán Vitalij Kiricsenko, illetve a cseh Vaclav Novák is.

A házigazda Sportklub idegenlégiósai közül Colin McIntosh, Nathan Campbell, Colby Lanceleve, illetve Alekszej Alekszeev volt eredményes, ugyanakkor Molnár Zsombor és Rokaly Norbert is betalált a gyergyóiak kapujába.

A statisztikák alapján kiegyenlített találkozót láthatott a Vákár Lajos Műjégpályára kilátogató mintegy hatszáz néző, a kapura lövési arány 34–33 volt a minimális különbséggel diadalmaskodó csíkiak javára.

Román jégkorong-bajnokság, alapszakasz

  • Csíkszeredai Sportklub–Gyergyószentmiklósi Progym 6–5 (2–1, 2–2, 2–2)
  • gólok: McIntosh (11.), Alekszejev (11.), Molnár Zs. (24.), Lanceleve (37.), Rokaly N. (43.), Campbell (54.), illetve Konyajev (6., 31.), Kiricsenko (29.), Kosztromin (49.), Novak (57.)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?