Székely tehetségre csapott le a Fradi

Hosszú távú megállapodást kötött a mindössze 18 éves János Norberttel a Ferencváros labdarúgócsapata. A fitódi játékos egyelőre az NB III-as együttesben bizonyíthat, ha ott kiemelkedő teljesítmény nyújt, beverekedheti magát az első számú csapatba – írja a fradi.hu

János Norbert Csíkszeredában született 1998. május 30-án, az elmúlt években Kolozsváron, az U-nál rúgta a bőrt. Támadóként játszik, elmondása szerint a jobb és a bal szélen is szeret futballozni.

„A pálya bal és jobb oldalán is jól érzem magam, elsősorban szélsőként szeretek futballozni. Agresszív labdarúgó vagyok, aki mindig csak győzni szeret, nem is nagyon tudom elfogadni, ha veszítek. Egyenes ember vagyok, igazi székely, ezért is óriási öröm, hogy ide igazolhattam. Székelyföldön minden gyereknek ez az álma, mindenki fradista és mindenki csak a Fradit ismeri” – nyilatkozta Norbert.

Az erdélyi tehetség komoly célokkal vág neki magyarországi kalandjának: „A nagycsapatba szeretném beverekedni magam. Trófeákat akarok nyerni a csapattal, és nagyon örülnék neki, ha majd a magyar válogatottságot is sikerülne elérnem. Román válogatott már voltam, de azért a magyar címer mégiscsak magyar címer” – jelentette ki a fiatal labdarúgó, aki hozzátette, hogy az átigazolást óriási lépésnek tartja a karrierjében.

Kapcsolódók

Kimaradt?