Ligakupa: az ASA büntetőkkel búcsúztatta a CFR-t

A Kolozsvári CFR pályáján harcolta ki a továbbjutást szerda este a Marosvásárhelyi ASA. Dan Alexa legénysége büntetőpárbaj után kvalifikált a labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe, ahol a Temesvári Poli lesz az ellenfél.

A rendes játékidőben egy-egy gól született: Benjamin Kuku révén a vendégek kerültek előnybe a 64. percben, az egyenlítésért pedig Cristian Bud felelt a 81. percben. A hosszabbításban, valamint az első félidőben is a CFR játszott jobban, ez viszont nem mutatkozott meg az eredményjelzőn.

Három kapufát is feljegyezhettünk a találkozón, a kolozsváriaktól Laurențiu Rus és Tiago Lopes, míg a vendégektől a korábbi „vasutas” Gabriel Mureșan találta el a lécet.

Érdekesség, hogy a tizenegyeseknél három olyan labdarúgó is betalált az ASA keretéből, akik egykor még a CFR-t erősítették: Mureșan, Dică, valamint Surdu is bevágta a büntetőjét.

Az elődöntőben már két felvonásos párharcokat rendeznek, az első mérkőzéseket december végére, míg a visszavágókat március elejére írta ki a hivatásos labdarúgóliga (LPF).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?