EURO-2016: magyar különvonat indulhat a portugálok elleni meccsre

Szervezett utat tervez a franciaországi Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott hazai és külföldi mérkőzésein hét éve kiváló hangulatot teremtő Carpathian Brigade szurkolói csoport.

A Brigade már december közepén közzétette, hogy a tagjai a harmadik árkategóriába szóló jegyeket vásárolnak, és megosztotta az ID-azonosítóját is, amelynek segítségével bárki a csoport közelébe szóló belépőt kaphat, aki a jegyvásárlásánál jelezte ezt a szándékát.

„A Brigade tagjai közül a legtöbben mindhárom csoportmérkőzésen ott akarnak lenni, ezért, ahogy tudom, sokan a >>follow my team<< típusú jegyet igényelték, de természetesen akadnak olyanok is, akik nem tudnak ennyi időre szabadságot kivenni, vagyis csak egy-két meccsre utaznak ki" – magyarázta M-Tóth Marianna, a csoport egyik főszervezője.

Ráadásul társaság nemcsak a stadionon belüli szurkolást szervezi és irányítja, hanem a helyszínre való utazást is. Indítanak autóbuszokat kizárólag egy meccsre, körútra, valamint az Izland és a Portugália elleni két mérkőzésre együttesen is. A legnagyobb dobás pedig még szervezés alatt áll: ha sikerül megegyezni, a harmadik, Portugália elleni összecsapásra különvonatot indítana a csoport, és a hírek szerint az előzetes érdeklődés is azt jelzi, lenne létjogosultsága a kezdeményezésnek.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?