Eltökélten és önbizalommal telve utaznak Budapestre a trikolórok

Az UEFA hivatalos honlapja is nagy figyelmet szentel a pénteki, romániai idő szerint 21.45-kor kezdődő Magyarország–Románia Eb-selejtezőnek – az európai szövetségnél Răzvan Raț és Gabriel Torje véleményét idézik.

„Ez a mérkőzés azért különleges, mert nagyon fontos lesz rajta az eredmény – olyan, amely felemelhet vagy eltemethet minket. Ha megnyerjük a mérkőzést, a három ponttal tiszta lesz az utunk az Európa-bajnoki kvalifikáció felé. A két ország közötti rivalizálás nekem személy szerint kevésbé fontos. Megpróbálom minél jobban végrehajtani a feladatom a pályán, mint minden mérkőzésen” – fogalmazott Răzvan Raț, a trikolórok csapatkapitánya.

„Ha nyerünk, kilencven százalék, hogy kijutunk az Eb-re. A magyar válogatott eltökéltséggel és erővel nyerte meg eddigi mérkőzéseit, de mi technikailag képzettebbek vagyunk, és ezt kell kihasználnunk” – tette hozzá a Törökországban légióskodó Gabriel Torje.

A Magyarország-Románia Eb-selejtezőt pénteken 21.45 órai kezdettel rendezik a Groupama Arénában. A mérkőzésről és a „körítésről” a Maszol a helyszínről számol be. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?