Mourinho száműzte a Chelsea kispadjáról a szexi csapatorvost

Vélhetőleg többet nem ülhet majd le a kispadra a Chelsea labdarúgócsapatának orvosa, akit élesen kritizált Jose Mourinho vezetőedző az együttes szombati bajnoki mérkőzése után. Brit lapértesülések szerint Eva Carneiro a jövőben is az első csapat mellett dolgozhat, de a meccseken, az edzéseken és az együttes szállásán sem jelenhet majd meg.

A portugál edző azért haragudott meg Carneiróra a Swansea City elleni, 2-2-es döntetlennel végződött találkozó után, mert a hosszabbításban berohant a pályára, hogy Eden Hazard-t kezeljék, így a belga játékosnak el kellett hagynia a játékteret.

"Nem voltam boldog, mert akkor is, ha orvosként vagy a kispadon, értened kell a játékot" – mondta Mourinho, utalva arra, hogy Thibault Courtois kiállítása miatt eleve emberhátrányban voltak, Hazard nélkül pedig csak kilencen maradtak a pályán.

"Biztos voltam benne, hogy Eden nem szenvedett komoly sérülést. Az orvosi stábom miatt viszont nyolc mezőnyjátékosom maradt a pályán, miközben a rivális ellentámadást vezetett, és attól kellett félnünk, hogy nem leszünk hátul elegen. Az orvosi stáb nem tett boldoggá, izgágák voltak és naivak" – tette hozzá Mourinho.

A Chelsea-nél 2009 óta dolgozó orvos és csapata nem először került konfliktusba a portugál trénerrel, Mourinho már akkor is pedzegette ugyanis a felelősségüket, amikor néhány hete újra megsérült az együttes első számú csatára, Diego Costa.

Kimaradt?