Mindkét Schumacher abbahagyja a versenyzést?

Michael után Ralf Schumacher is befejezheti a pályafutását és megkezdheti a „nyugdíjas” éveit a sporton kívül. A 37 éves ifjabbik Schumacher-fivér jelenleg a Német Túraautó-bajnokságban (DTM) versenyez. A hétszeres világbajnok Schumacher Japánban jelentette be a visszavonulását, amely véglegesnek tekinthető. A 43 éves pilóta több versenyzői ajánlatot is kapott a Forma-1-ből, de azok közül egyre sem mondott igent, és inkább a szabadságot választotta.1017 schumik

A német rekorder egyértelművé tette, hogy nem fog újra versenyszerűen motorozni és valószínűleg egy kategóriában sem láthatjuk őt az aktív mezőnyben. Schumacher úgy fogalmazott, hogy már várja a szabadságát, és számára nincs jobb annál, mint, amikor a családjával van.

A Forma-1 történetének legsikeresebb pilótája után a 37 éves Ralf Schumacher is hasonlóan dönthet. A fiatalabbik Schumacher 1997 és 2007 között szerepelt a legnagyobb kategóriában. Az F1-es pályafutása után a Német Túraautó Bajnokságba (DTM) szerződött, ahol már nem tudott olyan sikeres lenni.

A Mercedes versenyzője a kölni Express lapnak elmondta, az utolsó versenyére készül, majd ezek után végig fogja gondolni a jövőjét, akárcsak bátyja tette a nagy hajrá előtt. A HWA Team pilótája 8 ponttal csak a 18. helyen áll a bajnokságban.

Kimaradt?