Mégsem dorbézolta el félmillió eurós indiai szerződését Adrian Mutu?

Indiai vízumjának fotójával cáfolja Adrian Mutu az olasz Gazzetta dello Sport információját, miszerint részegen jelent meg az indiai nagykövetségen, hogy átvegye vízumát, amelyet ezért megtagadtak tőle. 

„Nem értem. Hogy volt képes egy olyan lap, mint a Gazzetta dello Sport ilyen hülyeséget írni anélkül, hogy leellenőrizte volna az információt” – írta Twitter-üzenetében a román labdarúgó.

Az olasz lap beszámolója szerint a román csatár egy húzós éjszaka után, kábult állapotban jelent meg a bukaresti indiai nagykövetségen, botrányosan viselkedett a hivatalnokokkal, akik mindezek miatt üres kézzel küldték haza. Arra kérték, hogy térjen vissza, ha kijózanodott.

Az incidens következtében a kötelező orvosi vizsgálaton már korábban átesett Mutu nem utazhatott el Indiába, ahol szerződésének aláírását követően kedden korábbi juventusos csapattársa, Alessandro Del Piero együttese, a Delhi Dynamos ellen léphetett volna pályára az indiai bajnokság első fordulójában.

A Gazzetta szerint a 35 éves támadó három hónapra 500 ezer dollárt ígérő szerződése is veszélybe került, a David Trezeguet-t már soraiban tudó Pune City honlapján kitette a keretből Mutut, a szerződtetésének bejelentését követő napon.

Adrian Mutu jelenleg szabadon igazolható, miután szeptember végén szerződést bontott a Petrolul Ploiesti együttesével.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?