Ismét balhéztak Sepsiszentgyörgyön a magyar ultrák

Hét magyar szurkolót állított elő vasárnap hajnalban a sepsiszentgyörgyi rendőrség, mert összeverekedtek négy helybélivel a román-magyar mérkőzés után – írja a Mediafax. Az incidens a maszol.ro értesülése szerint az egyik vasútállomáshoz közeli benzinkútnál történt.

A hírügynökség úgy tudja, hogy a verekedésről a 112-es sürgősségi hívószámra érkezett bejelentés. Egy csendőrségi járőrcsapat kiszállt a helyszínre, és a rendőrségre kísérte a rendbontókat. A hét magyar szurkolót igazoltatták, kihallgatták, majd szabadon engedték őket. Egyiküket sem bírságolták meg, mert a sepsiszentgyörgyiek nem jelentették fel őket.

Mint ismert, a városban éjszakázó magyar ultrák tavaly is riadalmat okoztak Sepsiszentgyörgyön, a szeptemberi román-magyar labdarúgó mérkőzés előtt. Magyarország feliratú egyen-feketetrikóba öltözve megszállták a városközponti szórakozóhelyeket, hangoskodtak és rémisztgették a lányokat. Egy csoportjuk bement a színházba, szóváltásba keveredtek a nézőkkel. Kisebb összetűzés is kialakult, majd később a magyar szurkolók megvertek egy helybéli magyar képzőművészt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?