Így püfölik máris a magyar focistákat Bukarestben (FOTÓ)

Romániában a jelek szerint néha túlzásba viszik a hangolást a sportmérkőzésekre, erről tanúskodik az egyik portál által közölt fénykép.

A fotón egy Románia-szerte ismert korábbi olimpiai bajnok tornásznő, egy bizonyos Monica Roșu látható, valamint a román kempósok elnöke, Amatto Zaharia – a hölgy pedig egy olyan bokszzsákot püföl, amelyre a magyar csatár Szalai Ádám fényképét ragasztották. A hölgyet az edzőterembe kísérő harcművész a gondolatait is megosztotta a közvéleménnyel ennek kapcsán.

„Együtt fogjuk nézni a mérkőzés szombaton este és nagyon szorítunk majd a fiúknak. Ha a játékosok ugyanolyan harciasak és elszántak lesznek, mint Monica, akkor egészen biztosan meglesz a győzelem” – mondta el Amatto Zaharia. A sportnews.ro ugyanakkor megmagyarázza, azért Szalai fényképe került a bokszzsákra, mert tőle kell tartaniuk a románoknak a leginkább a szombat esti találkozón.

A Blikk felidézi, hogy másfél éve, amikor a Győri Audi ETO női kézicsapata a román Vâlceával játszott Bajnokok Ligája-elődöntőt, a világbajnok diszkoszvető, Nicoleta Grasu egy Pro Sport című lap kérésére megtaposta a magyar irányító Görbicz Anita mezét, aztán a lap bocsánatot kért, Grasu magyarázkodott, a Győr pedig kiverte a Vâlceát.

Kapcsolódók

Kimaradt?