Bölöni: nincs igazi futball Magyarországon

Kemény szavakat fogalmazott meg Bölöni László a magyar labdarúgás kapcsán, a szakember azt mondta, Románia és Görögország kiemelkedik a selejtezőcsoportból, mivel Finnország és Észak-Írország mellett Magyarországon sincs igazi futball – írja a csakfoci.hu.

Hazai szempontból tökéletesen alakult az Európa-bajnoki selejtezők első köre. Románia 1-0-ra győzött Görögországban, miközben még Magyarország is ki tudott kapni hazai pályán az északírektől. A sportnews.ro oldalon a marosvásárhelyi születésű, 102-szeres román válogatott Bölöni László is megszólalt a fejlemények kapcsán: "Ha a következő fordulóban legyőzzük Magyarországot, kijutottunk. Én legalábbis így gondolom" – kezdte, majd rátért az erőviszonyokra.

"Az igazság az, hogy sem Magyarországnak, sem Finnországnak, sem Észak-Írországnak nincsen igazi futballja. Mi és a görögök egy magasabb szintet képviselünk. Az persze igaz, hogy az említett három csapat mindegyike ugyanúgy ott akar lenni az Európa-bajnokságon, meglepetést akar okozni. Bár a finnek képesek lehetnek talán egy halvány meglepetésre, nem érzem úgy, hogy a harmadik helynél előrébb tudnának végezni. Románia és Görögország fut majd be az első két pozícióba" – fogalmazott.

A magyar csapat a következő körben Romániában játszik.

Kimaradt?