Szakorvos: csodaszámba menne Schumacher felépülése

Az F1 korábbi orvosa ismét arra inti a Michael Schumacherért aggódókat, hogy ne kezdjenek el túl nagy reményeket szőni Corinna Schumacher nyilatkozata után.

Gary Hartstein, a Forma-1 korábbi orvosa rendre írogat blogjában és nyilatkozik Michael Schumacherről a német sportoló decemberi síbalesete óta. Általában amikor a sajtóban megjelenik egy reményt keltő hír, ő reagál rá valami negatívat. Most is így történt, szerinte ugyanis elenyésző az esély arra, hogy a hétszeres világbajnok felépül súlyos fejsérülései után.

Corinna Schumacher múlt héten egy rendezvényen mosolyogva fogadta a meghívottakat és a sajtósokat. Egy német lapnak például úgy nyilatkozott, „lassan, de javul” férje, aki hosszú hónapokig volt kómában, de mostanra egyre többször van tudatánál. Most Svájcban egy klinikán folytatják a rehabilitációját.

„Sajnos rendkívül valószínűtlen, hogy olyan jól alakuljanak a Michael körüli dolgok, mint amiben mindenki reménykedik” - mondta legutóbb az orvos a német Bunténak. „Az reális, hogy Corinna ilyen-olyan formában kommunikál vele, de minden ezen felüli javulás csodával határos lenne.”

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?