Pászkány megvédte Vass Ádámot

Védelmébe vette Pászkány Árpád, a kolozsvári CFR tulajdonosa a klub legfrissebb szerzeményét, Vass Ádám magyarországi labdarúgót, aki a román szaksajtót és a szurkolókat megbotránkoztatva kijelentette: örül, hogy „örül, hogy egy magyar városban játszhat”.

„Nem tudom, hogy valóban ezt akart-a mondani Vass, de az biztos, hogy kijelentéseit félremagyarázta a sajtó.Az is biztos, hogy Ádám nagyon jó játékos, aki Angliában és Olaszországban is játszott, és aki reményeim szerint sokat fog segíteni az új csapatán” – mondta a Transilvania Look tévében a kolozsvári üzletember. Korábban Vass Ádámot védelmébe vette egyik csapattársa, Ciprian Deac is.

„Tulajdonképpen igazat mondott, ha a statisztikákat nézzük, Kolozsvár majdhogynem magyar város” – mondta a CFR román nemzetiségű játékosa. A CFR a szombati Szuperkupa-döntőre készül, ahol a fővárosi Nemzeti Arénában a Dinamo lesz az ellenfele. A fővárosi együttes drukkerei már jelezték, hogy transzparenssel készülnek Vass Ádám fogadására, akinek azt is

hibájául rótták fel Romániában, hogy rengeteg tetoválása között a magyar címer is megtalálható. Vass a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta, hogy nem tart a szurkolók haragjától, és igyekszik majd a pályán mutatott teljesítményével belopni magát a helyiek szívébe. A magyar védekező középpályás az olasz másodosztályból Bresciából érkezett Kolozsvárra. 

Kimaradt?