A Juventus Torinóból erősít a kolozsvári CFR 1907

A harmincszoros olasz bajnok Juventus Torino együttesétől érkezik a kolozsvári CFR 1907-hez Jorge Martinez. A 29 éves uruguayi középpályást egy évig vette kölcsönbe a vasutas gárda.martinez

Martinez személyében a román bajnokság legjobban jegyzett játékosát köszönthetjük, a tizennyolcszoros uruguayi válogatott labdarúgót 2010-ben 12 millió euróért vásárolta meg a Juve a Cataniától. Mivel a bianconerriknél nem sikerült beverekednie magát az első csapatba, tavaly a Juve kölcsönadta a Cesenának, de ott is keveset játszott sérülés miatt.

Amúgy a fellegvári alakulathoz is sérülten érkezik, de - amint Iuliu Mureşan klubelnök mondta - megéri kivárni míg bevethető lesz.

Az utóbbi hetekben megtizedelt vasutasgárda a hétfőn zárult átigazolási időszak utolsó napjain 6 további játékossal bővült: Pászkány Árpádék visszahozták Svédországból Dominique Kivuvut, Olaszországból Sasa Bjelanovicsot és Szászmedgyesről a saját nevelésű sergiu Buşt. Luis Alberto Santos dos Santos (29 éves, középpályás) a kolozsváriak egyik BL-ellenfelétől, a Bragától érkezik. A 800 ezer euróért megvett uruguayi Matías Aguirregaray (23 éves, hátvéd-középpályás) a Penarol nevelése, de az előző szezonban a Palermónál szerepelt kölcsönben.

Ioan Andone kedden kihirdette a Bajnokok Ligája-keretet:

Kapusok: Mario Felgueiras, Eduard Stăncioiu, Mihai Mincă

Hátvédek: Ricardo Cadu, Ivo Pinto, Vasile Maftei, Mario Camora, Felice Piccolo, Ionuţ Rada, Sepsi László

Középpályások: Matias Aguirregaray, Rui Pedro, Nicolas Godemeche, Diogo Valente, Garbiel Mureşan, Luis Alberto

Csatárok: Rafael Bastos, Sasa Bjelanovics, Pantelis Kapetanos, Viorel Nicoară, Modou Sougou

Kimaradt?