Liga2: veszélyben az FK Csíkszereda szombati mérkőzése

Bizonytalan a Konstancai Farul – FK Csíkszereda szombati bajnoki mérkőzésének megrendezése, miután a konstancaiak keretében hat játékos is koronavírusos lett. A tengerpartiak hétközi mérkőzését is elhalasztották.

Szerdán Kolozsváron az Universitatea otthonában kellett volna pályára lépjen a Farul, de a Közegészségügyi Igazgatóság nem adott engedélyt a tengerpartiaknak, így a mérkőzést nem tudták lejátszani és várhatóan zöld asztalnál dől el az eredmény. Azóta a konstancai keretet újra tesztelték és sajtóhírek szerint az érintett hat személyen kívül a többiek negatív tesztet produkáltak - adta hírül a csíkszeredai csapat honlapja.

Amennyiben az FK Csíkszereda pályára tud lépni szombaton, a mérkőzést közvetítik az Erdély TV-ben, illetve a klub Youtube-csatonáján és Facebook-oldalán is. A szeredaiak már csütörtök délután elindultak a tengerpartra, az éjszakát Mogosoaian töltötték, ahonnan edzés után folytatják az utat Konstancára. Valentin Suciu vezetőedző holnap nem számíthat a kapusunk Ribánszki László játékára, aki az UTA Arad elleni kupameccsen sérült meg.

A Konstancai Farul – FK Csíkszereda bajnoki mérkőzés a tervek szerint szombaton 11 órakor kezdődik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?