Strapás egy hónapon van túl Lang Ádám

Lang Ádám válogatott hátvédjének együttese, a nicosiai Omonia bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező playoff-körébe: 1–1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel 4–2-re legyőzte a Crvena zvezdát.

A szerdai mérkőzésen a házigazda bő fél óra után szerzett vezetést, de a vendégek még a szünet előtt egyenlítettek. Ezt követően a tizenegyespárbajig már nem esett gól. A szétlövés első négy próbálkozója hibátlan volt, de Falcinelli (Crvena zvezda) lövését a kapus védte, majd Degenek rúgását is, így az Omonia két ráadásos siker után ezúttal tizenegyesekkel ment tovább!

A ciprusi együttes története során először játszhat a csoportkörbe jutásért, ellenfele a görög Olympiakosz lesz, az a párharc már két mérkőzésen dől el.

A 64. percben sárga lapot kapó Lang Ádám, a Kolozsvári CFR volt játékosa nem akármilyen hónapot tudhat maga mögött: az augusztus 19-én rajtoló idényében az első két BL-meccsén egyaránt 120 percet játszott, a három bajnoki fordulóban mind a 270 perc során pályán volt, a válogatott két összecsapását is végigjátszotta (180), így a szerdai 120 perccel együtt összesen nyolc meccsen 810 percet töltött a pályán!

(Nyitókép: Lang Ádám a magyar válogatott mezében | Fotó: fourfourtwo.hu)

Kapcsolódók

Kimaradt?