Részegen tört-zúzott Gabriel Tamaș válogatott labdarúgó

Egy biztonsági kamera prosport.ro által megszerzett videofelvételének tanúsága szerint erőszakkal hatolt be egy lakásba erősen illuminált állapotban Gabriel Tamaș válogatott labdarúgó. A sportoló reggel nyolc előtt tíz perccel érkezett egy bukaresti társasházhoz, és egy átmulatott éjszaka után a maga sajátos eszközeivel nyitott ajtót.

Sarokkal próbált bejutni az ajtó egyik szárnyán, de aztán rájött, hogy a másik nem annyira erős, így azzal gyorsabban boldogult. Nem ment viszont könnyen a leguggolás neki, de valahogy átjutott a kirúgott részen – idézte a prosport.ro cikkét az Index. A rendőröknek nem tudta elmondani, hogyan jutott be a házba. A folyosón találtak rá, az egyik lakás ajtaja előtt fáradtan elterült és elaludt.

A brassói születésű védő már a spanyol Vigóban bajba került alkoholizmusa miatt, 2008-ban vissza is tért a Dinamóba, egy múlva igazolta le a West Bromwich Albion. Tamaș el is tilthatják a nemzeti csapattól. A 2-2-es magyar-románon kezdő volt, de nem középen, hanem a jobb oldalon játszott.

Kimaradt?