Bal lábbal kezdte a bajnokságot a Sepsi OSK: kikapott a Craiovától

Egygólos vereséget szenvedett szombat este Sepsiszentgyörgyön a Sepsi OSK a Liga 1 első fordulójában a Craiovától. Az oltyánok a 88. percben szerezték a győztes gólt.

A két csapat legutóbb öt találkozójának mindegyikén egyetlen gól született. Az öt mérkőzésből kettőr a Sepsi OSK, hármat a CSU Craiova nyert meg. A hatodik összecsapáson a múlt idényben bajnokesélyes oltyánoknak kedvezett az eredmény.

A sepsiszentgyörgyi mérkőzés kiegyensúlyozott volt, mindkét csapatnak több esélye is volt a gólszerzésre. Ez végül a vendégeknek sikerült, a bosnyák gólkirály, Elvir Koljic révén, aki kihasználva a házigazdák védelmének ügyetlenkedését, két méterről kotorta be a hálóba a labdát. A Sepsi OSK játékosai lest reklamáltak, de Radu Petrescu mérkőzésvezető megadta a gólt.

Liga 1, alapszakasz, első forduló

Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Universitatea Craiova 0–1 (0–0)

Gól: Koljic (88.)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Ștefan – Deligiannidisz (Nouvier 76.), Aganovic (Kovács 76.), Vașvari, Purece (Achahbar 84.) – Carnat (V. Mitrea 84.), Ștefănescu (Fülöp L. a szünetben). Edző: Leo Grozavu.

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu 66.), Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Mateiu (Screciu 64.), Cicâldău – Ivan (Bărbuț 86.), Koljic, Mihăilă (Bairam 64.). Edző: Cristiano Bergodi

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?