FK Csíkszereda: győzelem az edzőmeccsen

Otthoni környezetben folytatja a felkészülését az FK Csíkszereda második ligás csapata. Szerdán délután először lépett hazai pályára Valentin Suciu legénysége. A harmadosztály ötödik csoportjának harmadik helyezettje, a Sellenberk együttese látogatott Csíkszeredába.

Az FK Csíkszereda közösségi oldalának beszámolója szerint az összecsapást a vendégek kezdték jobban és a 13. percben még a kapu fölé rúgták ugyan a labdát, de a 20. percben meglepetésre megszerezték a vezetést (0-1). A hazaiak távoli lövésekkel próbálkoztak, de komolyabb helyzetet egy kapufa kivételével nem sikerült kialakítaniuk.

A második félidőben javult az FK játéka, és az argentin Bauza az 54. percben büntetőből kiegyenlített (1-1), majd Becze Tamás a 76. percben a bal alsóba talált be (2-1), három perccel később pedig ismét Bauza volt eredményes, egy beadást követően növelte az előnyt (3-1). Az ellenfél a 81. percben egy jobb oldali szabadrúgást követően fejesgóllal szépített (3-2), majd a 87. percben ki is egyenlítehetett volna, de Bartók bravúrral hárított. A második félidőben bemutatkozott Apró Claudiu is, akit a Temesvári Ripensiától igazolt a székelyföldi csapat. Szombaton 11 órakor újabb felkészülési mérkőzést tervez az FK Csíkszereda, ha a Székelyudvarhely FC-nek sikerül elvégeznie az előírt koronavírus teszteket.

FK Csíkszereda – ACS Viitorul Sellenberk 3:2 (0:1)
Edzőmérkőzés, Csíkszereda, nézők nélkül
Gólszerzők: Bauza (54. büntetőből és 79.), Becze (76.)
FK Csíkszereda I. félidő: Gyenge – Takács, Csonka, Intzidis, Simó – Kálmán, Pál – Pintér, Antal, Perényi, János
FK Csíkszereda II. félidő: Bartók – Palmes, Gergely, Apró, Bor – Bara, Szondi (Sütő 70.), Botorok, Bauza, Marrone – Becze

(Borítókép: Farkas Endre)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?