FRISSÍTVE – Mégsem közvetítheti az M4 Sport a román kupadöntőt

FRISSÍTVE: A tervek szerint a magyarországi M4 Sport élőben közvetítette volna a labdarúgó Román Kupa döntőjét, de ezt mégsem tehetik meg – jelentették be percekkel a 20 órai kezdés előtt.

Kovács István egykori olimpiai és világbajnok ökölvívő, valamint Simek Péter volt magyar válogatott labdarúgó, az M4 Sport kommentátorai az imént sajnálattal közölték, hogy „a román kollégák jogdíjakra hivatkozva nem közvetítik a jelet a Budapestre”.

Hozzátették, a román tévések egy órával a meccs előtt közölték a barátságtalan döntést.

Szolgálati közlemény: a román kollégák napokkal ezelőtt megerősítették, hogy ők rendelkeznek a ma esti román kupadöntő...

Közzétette: M4Sport – 2020. július 22., szerda

 

A Sepsi OSK története legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy bejutott a sorozat fináléjába, és ha legyőzi a rekorder, 23-szoros győztes FCSB-t (a volt Steuát), kiharcolhatja a nemzetközi szereplés jogát. A Sepsi OSK lehet a kilencedik erdélyi, és az első székelyföldi csapat, amelyik Román Kupát nyer.

 A sepsiszentgyörgyi csapatnak Kárpát-medence-szerte több ezren szurkoltak volna ezen az estén, valószínűleg ettől akarták megfosztani a drukkereket a román tévések. A digisport 1-en nézhető ploiești-i finálét a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik. 

Közzétette: Sepsi OSK – 2020. július 22., szerda

 

A szentgyörgyi stadionban két óriáskivetítőn 500 néző követheti az élő közvetítést.

Kapcsolódók

Kimaradt?