BRÉKING: Dan Petrescu, a Kolozsvári CFR ezdője is koronavírusos

Pozitív lett Dan Petrescu, a Kolozsvári CFR vezetőedzőjének koronavírustesztje. Ezzel tizenháromra nőtt koronavírusos esetek száma a labdarúgó Liga 1 bajnokcsapatánál.

 

Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Bogdan Aldea (erőnléti edző), Costin Curelea (pályaedző ), Cristian Moldovan (kapusedző), Cristian Dragotă (erőnléti edző), Radu Pralea (kinetoterapeuta), Dan Petrescu (vezetőedző) - ez a Kolozsvári CFR koronafertőzött tagjianak listája.

Mint írtuk, szombaton azért maradt el a FCSB-Kolozsvári CFR labdarúgó mérkőzés, mert a vasutas alakulat játékosa, Alexandru Paun esetében koronavírusos fertőzöttséget mutattak ki. Ezt követően a teljes, Bukarestben levő keretet karanténba helyezték és újabb tesztnek vetették alá. Így derült ki, hogy Paun mellett a csapat lengyel cserekapusa, Grzegorz Sandomierski, horvát középpályása,  Damjan Djokovic, valamint a stábból Cristian Moldovan kapusedző, Cristian Dragotă erőnléti edző és Costin Curelea pályaedző is fertőzött. Hétfő este pedig jött az újabb csapás, immár az alakulat Kolozsváron maradt tagjai között is négy újabb pozitív tesztet mutattak ki, de a megismételt tesztek Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca és Claudiu Petrila esetében negatív eredményt mutattak ki.

Kedden Cristian Manea jobbhátvéd fertőzöttségét jelentették be.

A Kolozsvári CFR jelenleg a felsőházi rájátszás második helyét foglalja el, a vasutasoknak 4 pontos hátrányuk - és egy elmaradt mérkőzésük - van a CSU Craiovával szemben. Dan Petrescu csapatának következő mérkőzése hazai pályán lett volna vasárnap a FC Botosani ellen.  

Cikkünk frissül

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?