Leroy Sané a Bayern Münchenbe igazolt

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München a hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtette a Manchester Citytől Leroy Sanét.

A 24 éves német válogatott szélső ötéves megállapodást írt alá a bajor bajnokcsapattal.

„A Bayern München hatalmas klub, óriási célokkal. Alig várom az új kihívásokat, és hogy megkezdjem az edzéseket a csapattal. Hansi Flicket ismerem már, együtt dolgoztunk az U21-es válogatottban, nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Annyi trófeát szeretnék gyűjteni a Bayernnel, amennyit csak lehet, a csúcs pedig a Bajnokok Ligája” – fogalmazott a játékos.

 „Leroy különleges futballista, aki egyértelmű erősítést jelent. Szeretnék köszönetet mondani a Manchester Citynek a bizalmas és konstruktív tárgyalásokért, mindemellett köszönöm Herbert Hainer elnökünknek, aki ebben a nem egyszerű időszakban is a kezdetektől fogva támogatta az átigazolás létrejöttét” – mondta Hasan Salihamidzic sportigazgató.

 

Sané február végén már visszatért a Manchester City U23-as együttesében, a felnőtteknél pedig június 22-én, a Burnley elleni bajnokin lépett ismét pályára a keresztszalag-szakadása után.

A két klub nem közölte Sané árát, míg a német sajtó napokkal ezelőtt arról számolt be, hogy a labdarúgó 50 millió euró alatti összegért érkezik új csapatához, és a fizetése sem éri majd el az évi bruttó 20 milliót.

(Nyitókép forrása: cbayern.de)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?